Bajramska čestitka!

Bajramska čestitka advokata

Bajram predstavlja jedan od najvažnijih praznika muslimanske zajednice širom svijeta. To je vrijeme kada se slavi završetak mjeseca Ramazana i vrijeme kada se okupljaju porodice i prijatelji kako bi zajedno proslavili ovaj poseban dan.

S radošću čestitam svima koji slave Bajram!

Neka ovo vrijeme bude ispunjeno radošću, mirom i ljubavlju u vašim srcima. Bajram je vrijeme za razmišljanje o važnosti porodica, zajednice i solidarnosti, te podsjeća nas da trebamo njegovati prijateljstva i voditi računa jedni o drugima. Uz čestitke, želim istaknuti i važnost poštovanja različitosti u našim zajednicama. Uzajamno poštovanje i razumijevanje ključni su elementi mirne i harmonične zajednice. Stoga se nadam da ćemo svi nastaviti raditi na izgradnji boljeg i tolerantnijeg društva. Želim vam sretan Bajram, neka vam ovaj praznik donese radost, sreću i blagostanje.

Bajram Šerif Mubarek Olsun želi vam Advokat Haris Omerović

Što se tiče advokatske kancelarije obavještavam cijenjene klijente da ista neća raditi za dane Bajrama (Petak neradni dan), a sa redovnim radnim vremenom nastavljamo u ponedjeljak 24.4.2023 godine!

Loading

administrator
No Image Found