Pitanja

Često postavljena pitanja

Dobrodošli! U nastavku možete pronaći odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja, a koja pitanja susrećemo u svakodnevnom radu i komunikaciji sa klijentima. Ako imate neko pitanje koje nije obuhvaćeno u ovom popisu, slobodno postavite pitanje putem kontakt forme i potrudit ćemo se pronaći odgovor za vas u kratkom roku.

Jedno od najčešćih postavljenih pitanja ovom advokatu jeste ovo pitanje. Stoga, a radi razjašnjenja nedoumica, obavještavamo Vas da advokat Omerović Haris zastupa klijente na nivou cijele Bosne i Hercegovine (Federacija + Repubilka Srpska).

Naravno, advokat Omerović Haris živi u Tuzli, te pruža usluge na lokaciji u mnogim područjima Tuzlnskog Kantona i to: Tuzla, Lukavac, Živinice, kao i Zvornik u Republici Srpskoj

Prateći svjetske trendove u oblasti tehnologije, advokat Haris Omerović pruža usluge savjetovanja putem svih socijalnih mreža kao što je instagram, facebook, i sl. 

Naravno, uvijek dostupan putem aplikacija Viber i Watsapp

Advokat Haris Omerović može u većini slučajeva (više od 90% slučajeva) završiti vaše poslove bez vašeg fizičkog dolaska u kancelariju. 

Kada je uvedena notarska služba 2007. godine, zakonima u BiH je propisano da samo notari mogu vršiti određene vrste pravnih poslova, između ostalog, i kupoprodajne ugovore. Uveden je monopol notara da vrše određene poslove, koji su decenijama spadali u klasične advokatske i općinske poslove, a sada je došlo do promjene, te ovu uslugu mogu vršiti i advokati.

Advokat Mail

Za sva dodatna pitanja budite slobodni se obratiti putem:

Broj telefona:
No Image Found