Omerović Haris

Advokat

Advokat Haris Omerović svoju pravničku karijeru započinje od 2012 godine, za vrijeme studija, zapošljava se kao saradnik u advokatskoj kancelariji advokata Omerović Ibrahima i Omerović Fatime. Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu s visokim prosjekom, započinje uspješnu karijeru kao advokatski pripravnik i radi na brojnim predmetima iz različitih područja prava. Tokom pripravničkog staža, učestvuje na raznim seminarima iz prava, pohađa kurs engleskog i njemačkog jezika, te se dodatno usavršava u području prava.

 

Nakon položenog pravosudnog i advokatskog ispita, osniva svoju samostalnu advokatsku kancelariju u Kalesiji, te stječe neprocjenjivo iskustvo u područjima krivičnog, radnog, porodičnog, nasljednog, obligacionog i privrednog prava.

Advokat Haris Omerović uspješno sarađuje s velikim brojem drugih kancelarija i stručnjaka iz Bosne i Hercegovine, uključujući notare, stručnjake različitih struka, agencije za prevođenje i računovodstvene agencije, te advokatske kancelarije iz regije.

Glavna misija advokata Omerović Harisa je pružiti svim klijentima poštenje, znanje, poštovanje, lojalnost i iskustvo te biti advokat u Kalesiji, odnosno Tuzlanskom kantonu, a u koncu i cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, koji je vrijedan vašeg povjerenja.

Advokat Haris Omerović se nalazi u užem centru grada Kalesije, na adresi Ul. Žrtava genocida u Srebrenici br. 13, na lokaciji koja je prilagođena svakom klijentu, a također pruža i usluge na lokaciji Tuzla, Lukavac, Živinice, Srebrenik, Zvornik i u ostalim dijelovima kako Federacije, tako i Republike Srpske.

No Image Found