O meni

ADVOKAT HARIS OMEROVIĆ

Advokat Haris Omerović svoju pravničku karijeru započinje od 2012 godine, za vrijeme studija, zapošljava se kao saradnik u advokatskoj kancelariji advokata Omerović Ibrahima i Omerović Fatime. Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu s visokim prosjekom, započinje uspješnu karijeru kao advokatski pripravnik i radi na brojnim predmetima iz različitih područja prava. Tokom pripravničkog staža, učestvuje na raznim seminarima iz prava, pohađa kurs engleskog i njemačkog jezika, te se dodatno usavršava u području prava.

Nakon položenog pravosudnog i advokatskog ispita, osniva svoju samostalnu advokatsku kancelariju u Kalesiji, te stječe neprocjenjivo iskustvo u područjima krivičnog, radnog, porodičnog, nasljednog, obligacionog i privrednog prava.

Advokat Haris Omerović uspješno sarađuje s velikim brojem drugih kancelarija i stručnjaka iz Bosne i Hercegovine, uključujući notare, stručnjake različitih struka, agencije za prevođenje i računovodstvene agencije, te advokatske kancelarije iz regije.

Glavna misija advokata Omerović Harisa je pružiti svim klijentima poštenje, znanje, poštovanje, lojalnost i iskustvo te biti advokat u Kalesiji, odnosno Tuzlanskom kantonu, a u koncu i cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, koji je vrijedan vašeg povjerenja.

Advokat Haris Omerović se nalazi u užem centru grada Kalesije, na adresi Ul. Žrtava genocida u Srebrenici br. 13, na lokaciji koja je prilagođena svakom klijentu, a također pruža i usluge na lokaciji Tuzla, Lukavac, Živinice, Srebrenik, Zvornik i u ostalim dijelovima kako Federacije, tako i Republike Srpske.

Advokat Omerovic 11
shape
shape

Zahtjevaj uzvratni poziv

Ukoliko želite da vas advokat Haris Omerović kontaktira, molimo da popunite formu ispod

O Meni Form
Advokat Omerović Haris Kalesija
advokat haris kalesija
dzana bdzana b
15:43 15 Dec 23
Ee EEe E
19:44 18 Aug 23
Amir CocicAmir Cocic
19:26 09 Jun 23
Vrhunska kancelarija, izuzetno susretljivi, profesionalni i efikasni.
Aicha MujkichAicha Mujkich
05:37 26 May 23
Profesionalnost i ljubaznost, prije svega.Advokat koji se nesebično zalaže za najbolje riješenje po vas u datim situacijama.Iskrene preporuke.
N HadžićN Hadžić
13:54 18 Apr 23
Veoma dobra i kompetentna pravna usluga.Sa zadovoljstvom mogu preporučit!!
Amra AvdicAmra Avdic
14:22 30 Nov 22
Sve riječi pohvale koje se mogu reci, upućujem ovom mladom sposobnom čovjeku i advokatu, jer ih stvarno zaslužuje, jedan veliki profesionalac koji voli svoj posao!
Emir HasanovicEmir Hasanovic
10:51 25 Nov 22
Veoma sam zahvalan na pomoći koju uvijek dobijem od advokata Harisa. U zadnjih nekoliko sedmica bile su mi potrebne njegove usluge i kao i uvijek premašio je moja očekivanja. U svakom trenutku bio mi je na raspolaganju za brzu pomoć i pokazao visok nivo profesionalizma. Isreno preporučujem Harisa za bilo koju vrstu pravne pomoći koju trebate!
js_loader